Nieuw cursusformat inclusief laatste nieuwsbericht

  • Moodle blog
  • >
  • Nieuw cursusformat inclusief laatste nieuwsbericht

Het cursusformat Noticeboard is geen schokkend nieuwe weergave zoals Grid of Masonry Topics, maar ik denk toch dat deze snel ingezet gaat worden. Het laatste bericht uit het nieuwsforum staat namelijk altijd bovenin. Zo zijn je deelnemers altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Natuurlijk kan dit ook op andere manieren, want al jarenlang kan je het blok ‘Laatste Nieuws‘ toevoegen aan je Moodle cursus. En je kan opties in het nieuwsforum aanzetten zoals ‘Lezen van dit forum volgen?‘ zodat het wat beter visueel zichtbaarder is. Maar het haalt het niet bij het cursusformat Noticeboard.

Moodle cursusformat noticeboard

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees