Vergroten uploadlimiet opdrachtmodule Moodle

De opdrachtmodule in Moodle wordt veel gebruikt om cursisten bestanden te laten insturen. De uploadlimiet in Mb’s is in te stellen. Deze limiet lijkt in éénn van de laatste releases van Moodle voor heel de site verlaagd te zijn naar 1 Mb. Het is zo’n instelling die gewijzigd kan worden maar wel wat verstopt zit. Om het maximum te wijzigen ga je naar: Sitebeheer / Plugins / Instuurplugins / Bestanden insturen. Wijzig daar het maximum voor de gehele site.

Uploadlimiet

Upload bestanden

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees