Nieuwe versie Moodle plugin – Progress bar

Je zou kunnen zeggen dat er ‘voortgang’ zit in de plugin ‘Progress bar’. Deze week kwam namelijk een nieuwe versie uit waarin een prima verbetering zit. Hieronder een afbeelding van de nieuwste versie en de vorige versie. In die nieuwe versie (boven) worden de onderdelen die je wilt volgen netjes in de volgorde getoond zoals ze ook in de cursus voorkomen. Ook staan ze in het juiste onderwerp van de cursus en kun je deze onderwerpen dicht of open tonen. De vorige versie (onder) toonde éénn lange lijst van alle onderdelen gesorteerd op de Engelse benaming van de activiteit of bron die niet altijd even logisch leek. De nieuwe versie kun je hier downloaden.

Nieuwe versie

Nieuwe versie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Oude versie

Oude versie

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees