De take-aways van najaarsseminar Ned-Moove

Vorige week donderdag kwamen zo’n veertig Moodelaars bijeen in Den-Haag om samen na te denken over de vraag “Wie is er actief als het om leren gaat?“. Het leuke aan dit najaarsseminar van de Ned-Moove was dat we terug naar de basis gingen: het didactisch ontwerp. In verschillende groepjes werden casuïstiek  uitgewerkt tot een ontwerp. Het lastige was wel dat er niveauverschillen waren tussen de deelnemers. Sommige beheersen Moodle prima en andere waren nog starters.

Aan het einde van het seminar is afgesproken dat de take-aways en de ontwerpen gedeeld zou worden. Ook de presentatie van Marcel de Leeuwe en Isabelle Langeveld staat online. Bekijk alles op ned-moove.nl.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees