Vooruitblik Moodle 2.6: In bulk Moodle cursussen aanmaken en beheren

  • Moodle blog
  • >
  • Vooruitblik Moodle 2.6: In bulk Moodle cursussen aanmaken en beheren

Zoals je in Moodle via een CSV-bestand veel gebruikers in éénn keer kan aanmaken en beheren, zo zou je dit ook met cursussen moeten kunnen doen. En ja, hiervoor waren al plugins beschikbaar, zelfs voor Moodle 1.x. In Moodle 2.6 komt een lang gekoesterde wens uit van velen, dat deze functionaliteit standaard in Moodle opgenomen wordt. Ook het veranderen van instellingen en het verwijderen van cursussen moet je op deze manier kunnen beheren.

Het is goed om te zien dat Moodle steeds beter erin slaagt om praktische functionaliteit op te nemen in de standaarddistributie van Moodle.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees