Goed thema van Ned-Moove najaarsseminar (21 november)

  • Moodle blog
  • >
  • Goed thema van Ned-Moove najaarsseminar (21 november)

Wie is er actief als het om leren gaat? Dat is het thema van het najaarsseminar van de Ned-Moove. De Nederlandstalige Moodle Vereniging daagt iedere cursusontwerper en docent uit met de volgende vragen:

Is dat de docent die zich staat uit te sloven om zijn groep bij de les te houden met een presentatie of hoorcollege? Is het de ontwikkelaar die vele tienduizenden euro’s uit de zak van de opdrachtgever verstookt om ‘een e-learning’ te maken? Of is het de lerende die geïnspireerd is door een vraag en op zoek gaat naar het antwoord?

De bijeenkomst vindt plaats in Den-Haag en voor meer informatie, aanmelding én voorbereiding kan je terecht in deze Moodle cursus. Let erop dat je ingelogd moet zijn om je te kunnen aanmelden voor je seminar.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees