Resultaat van Google Summer of Code 2013

In juni van dit jaar schreef ik al dat er dit jaar 7 Moodle projecten in de zogenaamde Google Summer of Code opgepakt zouden worden. Op het nieuwsforum van Moodle lees ik dat er zes zijn opgeleverd, namelijk:

Vooral het globaal zoeken door Moodle en een nieuwe SCORM player vind ik zelf interessante ontwikkelingen. Bedenk overigens dat vaak de laatste versie van Moodle nodig is en voor de self-assessment module zelf Moodle 2.6 die in november uitkomt.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees