Moodle weer hoog in The Top 100 Tools for Learning 2013

  • Moodle blog
  • >
  • Moodle weer hoog in The Top 100 Tools for Learning 2013

Het begint ondertussen een traditie te worden, de top 100 van learningtools (wie weet een goede Nederlandse vertaling?). Voor de zevende keer heeft Jane Hart deze lijst samengesteld en meer dan 500 leerprofessionals uit 48 landen hebben hun lijsten aangeleverd en daaruit is de top 100 voortgekomen. Nu staan er elk jaar weer veel programma’s op die lijst, die je niet direct in verband zou brengen met leren, maar via wel degelijk veel wordt geleerd. Programma’s zoals Twitter (#1) en Google Drive/Docs (#2). De definitie van een learningtool is dan volgens Jane Hart:

“A learning tool is a tool for your own personal or professional learning or one you use for teaching or training.”

En op welke plaats staat Moodle dit jaar? Weer op nummer 11. Net buiten de top 10, maar wel als hoogste in zijn categorie. Bekijk de slideshare presentatie hieronder of gelijk de hele top 100 tekstueel.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees