Nieuw boek: Moodle for Mobile Learning

In de boekendatabank van Moodle is een nieuw boek toegevoegd: Moodle for Mobile Learning. Valt daar een heel boek over mobiel leren te schrijven? Ja, blijkbaar wel. De auteur Mark Aberdour heeft het praktisch gehouden en onder andere worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • ontwikkeling van je strategie om mobiel te leren
  • configuratie van je Moodle site om mobiel leren mogelijk te maken
  • statische content (bv PDF-bestanden) en multimedia content beschikbaar stellen naar je mobiele devices
  • lever audio, video en afbeeldingen in als opdracht
  • gebruik van forums en testen op je mobiele devices
  • communicatie met andere mobiele gebruikers

Hoewel ‘mobile learning’ nog in de kinderschoenen staat, zijn er in dit boek toch al praktische voorbeelden en succesverhalen opgenomen. Bekijk hoe een hoofdstuk 3 (41 pagina’s) van dit boek eruit ziet. Het gehele boek telt 234 pagina’s en is in het Engels. Het is te bestellen bij Packt Publishing en bij Amazon. Er is ook een eBook versie verschenen, dat scheelt ongeveer de helft van de investeringen. Ik heb deze zojuist gekocht voor €16.14.

Book: Moodle for Mobile Learning

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees