Lessen van MedischOnderwijs.nl direct opstarten vanuit Moodle

  • Moodle blog
  • >
  • Lessen van MedischOnderwijs.nl direct opstarten vanuit Moodle

E-learning in de zorg is al jaren bezig met een mooie groei en gezien dat de zorginstellingen ook kennisintensieve organisaties zijn waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is e-learning een goede strategie om het kennisniveau van de zorgverleners hoog te houden. Al jarenlang biedt MedischOnderwijs.nl e-learning aan en over zichzelf schrijven zij:

MedischOnderwijs.nl is ontwikkeld aan het LUMC en middels een aantal door SURF gesubsidieerde samenwerkingsprojecten uitgegroeid tot een landelijk systeem. MedischOnderwijs.nl regelt momenteel de toegang tot al het medische E-learning dat binnen Nederland beschikbaar wordt gesteld via Internet. Ook internationale E-learning websites kunnen via MedischOnderwijs.nl ontsloten worden.

Zo’n 880 e-learningmodules (!) staan klaar om gevolgd te worden en wat is er mooier dan je rechtstreeks vanuit je eigen LMS de modules kan opstarten. Dit kon al via Blackboard, en nu ook vanuit Moodle. Avetica heeft een Moodle module gerealiseerd zodat je vanuit je cursus direct een les kan opstarten over bijvoorbeeld ‘Op hol geslagen hart‘.

Er zijn jaarlijkse kosten verbonden aan het gebruik van deze Moodle module en van de e-learningmodules. Neem contact op via Avetica.nl of met MedischOnderwijs.nl als je meer informatie wilt hebben.

MedischOnderwijs: screenshot Op hol geslagen hart

 

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees