MedischOnderwijs.nl geïntegreerd in Moodle

MedischOnderwijs.nl bevat een grote verzameling van e-learningmodules voor de gezondheidszorg. Om de 880 (!) modules bereikbaar te maken zonder voor elke gebruiker weer een apart account te moeten aanvragen, heeft Avetica in samenwerking met de ontwikkelaars van het ULMC een module in Moodle ontwikkeld. Hiermee kunnen cursisten rechtstreeks e-learningmodules opstarten die staan op de webservers van MedischOnderwijs.nl. Een ideale combinatie van centraal contentbeheer en toch bereikbaarheid voor de zorginstellingen.

Door deze koppeling met Moodle ben je als cursusontwikkelaar in staat om de externe e-learningmodules van MedischOnderwijs te integreren met eigen leeractiviteiten, zoals forum voor kennisdeling, databank voor het verzamelen van casussen en testen voor het bepalen van een kennisniveau.

Aan de module zitten jaarlijkse kosten voor support, onderhoud en doorontwikkeling. Op verzoek kunnen we zorgen voor een demonstratie. Neem hiervoor contact met ons op.

MedischOnderwijs  Acute keelpijn