Vaarwel Moodle!

Goodbye-Moodle

Heb ik je aandacht getrokken met deze titel? Da’s mooi. Maar om geruchten gelijk de wereld uit te helpen; Moodle stopt er niet mee en ik stop er ook niet met Moodle. Wat dan wel: een gebruiker krijgt de mogelijkheid om zijn eigen account te verwijderen. Logische optie eigenlijk, maar het is geen standaardfunctionaliteit van Moodle, het is een plug-in die Bas Brands ontwikkeld heeft.

Voorlopig werkt het alleen nog bij de authenticatiemethode ‘zelfregistratie’, maar op zijn lijstje staat al genoteerd om dit uit te breiden. Als school zou ik deze plug-in niet snel installeren, want leerlingen vinden die knop erg handig!

Je kan de plug-in alleen hier downloaden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees