Blog

Video’s van Moodle MOOC beschikbaar

18 september 2013

Moodle blog

Deze maand is de eerste Moodle MOOC aan de gang en met ruim 8800 deelnemers uit de hele wereld wordt er aardig wat afgeleerd. Naast allerlei leeractiviteiten neemt ook video een belangrijk onderdeel in bij deze gratis Moodle cursus. Er zijn ruim dertig instructievideo’s over de basishandelingen in Moodle en ook de webcasts die elke week online komen, zijn ook via Youtube beschikbaar gemaakt. In een speciale playlist kan je alle video’s in één overzicht zien en hieronder heb ik alvast ééntje geplaatst over blokken die je normaal niet zo snel zou toevoegen aan je cursus.

De Moodle MOOC blijft toegankelijk tot het einde van dit jaar, daarom is het fijn dat de video’s buiten Moodle ook beschikbaar zijn gemaakt. De instructievideo’s zijn overigens van Moodle versie 2.5.

Tags

 

Comments are closed.