Video’s van Moodle MOOC beschikbaar

Deze maand is de eerste Moodle MOOC aan de gang en met ruim 8800 deelnemers uit de hele wereld wordt er aardig wat afgeleerd. Naast allerlei leeractiviteiten neemt ook video een belangrijk onderdeel in bij deze gratis Moodle cursus. Er zijn ruim dertig instructievideo’s over de basishandelingen in Moodle en ook de webcasts die elke week online komen, zijn ook via Youtube beschikbaar gemaakt. In een speciale playlist kan je alle video’s in éénn overzicht zien en hieronder heb ik alvast éénntje geplaatst over blokken die je normaal niet zo snel zou toevoegen aan je cursus.

De Moodle MOOC blijft toegankelijk tot het einde van dit jaar, daarom is het fijn dat de video’s buiten Moodle ook beschikbaar zijn gemaakt. De instructievideo’s zijn overigens van Moodle versie 2.5.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees