Grafisch rapport van je Moodle forum

Het forum is in Moodle altijd al een populair onderdeel geweest. Er is zelfs een apart cursusformat wat eigenlijk éénn groot forum is. Ook in de Moodle MOOC die deze maand aan de gang is, neemt het forum een belangrijke plaats in en worden er door deelnemers goede ideeën gepost wat je met een forum allemaal kan doen. Maar hoe kan je nu snel als docent inzicht krijgen in de deelname van je deelnemers? Die vraag heeft geleid tot de Forum Graph report. In een grafische weergave wordt de deelname getoond. Er zitten allerlei kleine handigheidjes in, zodat aparte kleuren om een onderscheid te krijgen tussen docenten en deelnemers en daarnaast tooltips voor extra informatie over de deelnemer, aantal discussies en reacties op anderen.

Dit is nu typisch een Moodle plug-in die je moet downloaden, installeren en uitproberen!!

Moodle forum graph report

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees