Certificaat module in ontwikkeling

De certificaat plugin voor Moodle is al jaren lang een zeer populaire plugin. Zet het certificaat aan het eind van je cursus en laat deelnemers hun eigen certificaat downloaden wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Van elk behaald certificaat kan ook een bericht verzonden worden aan éénn of meerdere mailadressen. Het nadeel van deze plugin is echter dat je veel zaken via de ‘achterdeur’ van Moodle met kennis van PHP moet instellen. Goede zaak dan ook dat er gewerkt wordt aan een volledig nieuwe versie van deze module. De module is nog niet klaar maar de schermvoorbeelden in het bericht van de ontwikkelaar zijn veelbelovend! Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet.

Nieuwe certificaat module

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees