Eerste Moodle MOOC, vanaf 1 september 2013

Je kon er op wachten dat Moodle zelf ook met een MOOC zou komen, een Massive Open Online Course. Op 1 september 2013 begint de eerste cursus op learn.moodle.net. Het onderwerp van deze eerste Moodle MOOC is: Een introductie. Zelf schrijven ze hierover:

This free course is designed for anybody who wants to use the Moodle learning platform for teaching, whether it be in a school, a university, a company or just personal interest!

The four-week course is also a great opportunity to connect with the vibrant Moodle community dedicated to sharing resources, ideas and anything that could help inspire better teaching practices everywhere.

Moodle MOOCHet wordt een cursus van vier weken met veel actieve werkvormen en als je geslaagd bent, ontvang je een badge die je mag plaatsen op Mozilla Open Badges. Iedere deelnemer krijgt zijn/haar eigen virtuele zandbank (eigen Moodle cursus) en daarmee is deze eerste Moodle MOOC speciaal voor starters in Moodle.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees