Weet u het zeker?

Ik moest deze week een opsomming maken voor een klant waarom het een goed idee zou zijn om te updaten naar een nieuwere Moodle versie. Deze klant werkte nu met versie 2.2. Allereerst dus maar eens laten zien wat er nieuw is 2.3 en daarna door naar alle latere versies. Toen ik de lijst van verbeteringen in 2.3 bekeek viel mijn oog op een verbetering die staat onder ‘Overig’ en dan nog eens ‘Diversen‘. Waarschijnlijk dus niet zo’n grote verbetering? Volgens mij is niets minder waar omdat het er éénn is die veel mensen een hoop tijd en frustratie gaat besparen.

Weet u het zeker?
Deze verbetering zorgt er namelijk voor dat je een waarschuwing krijgt wanneer je een wijziging hebt gedaan en je zonder op te slaan naar een andere pagina navigeert. Natuurlijk weet iedereen dat je ‘Bewaar de wijzigingen’ moet klikken maar hoe vaak vergeten we dat niet. Met deze ‘kleine’ verbetering heb je in ieder geval de optie om alsnog op te slaan. Als een kleine verbetering al zo’n verschil maakt hoe moet dat dan wel niet zijn voor de ‘Major new features’?

Een buitenlandse Moodle partner geeft van elke versie mooie filmpjes waarin de laatste wijzigingen worden weergegeven.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees