Nieuwe plug-in: Moodle Voucher

Het toegang geven tot éénn of meerdere cursussen wil je als organisatie goed regelen, maar wel zonder al te veel administratieve handelingen of technische hoogstandjes. De nieuwe plug-in Moodle Voucher die Avetica heeft ontwikkeld biedt hier een oplossing voor. De voucher bevat een unieke code die uiteraard maar éénn keer gebruikt kan worden. De deelnemer kan op de homepage van de Moodle site in een Voucher blok de unieke code invoeren en heeft gelijk toegang tot de cursus of cohort. En omdat je een cohort kan toevoegen als aanmeldingsplug-in bij meerdere cursussen, heb je met de Moodle Voucher functionaliteit ook een manier om deelnemers in meerdere cursussen tegelijk in te schrijven.

Deze methode is handig als je van je deelnemers niet alle gegevens weet. Heb je bijvoorbeeld een trainingsbureau en je verkoopt aan een organisatie een training voor 10 deelnemers, dan genereer je 10 vouchers en deze stuur je op aan de organisatie. De voucher bevat een instructie om voor inloggen (zelfregistratie) en zo kunnen de 10 deelnemers toegang krijgen tot de cursus(sen). Omdat het vouchersysteem ook beschikt over een API is het mogelijk om via een extern systeem (webshop of cursusadministratie) de vouchercodes op te vragen.

De vouchers worden gegenereerd in PDF en de achtergrond bij de voucher kan zelf bepaald worden. Zie hieronder de voucher in de huisstijl van Avetica.
Voor het gebruik van deze plug-in worden jaarlijkse kosten (€ 200,-  excl BTW per jaar) berekend voor onderhoud, support en doorontwikkeling.

Moodle Voucher in huisstijl Avetica
Moodle Voucher in huisstijl Avetica
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees