Waar op deze aarde leren je studenten?

Moodle: blok online users mapWaar op deze aarde leren je studenten? Voor een school zal deze vraag niet spelen, maar voor een organisatie die wereldwijd zijn academy verzorgd met Moodle of een opleider  waar de cursisten uit heel Nederland komen, is het blok Online Users Map wel leuk. Het blok haalt uit je profiel de geografische informatie en wordt getoond in Google Maps of OpenStreetMap. Updates in de profielen worden door de cron regelmatig bijgewerkt. Er zitten gelukkig nog wel wat privacy opties in, want je kan instellen dat alleen de plaatsnamen getoond worden in plaats van de namen van de cursisten.

En als je een MOOC wilt aanbieden met Moodle, dan mag deze Moodle Plug-in uiteraard ook niet ontbreken.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees