Blog

Vanderlande Industries stapt over naar Avetica

30 juli 2013

Actueel

Al een paar jaar gebruikt Vanderlande Industries Moodle voor het opleiden van haar eigen medewerkers. Op die manier willen zij ook via een digitale leeromgeving de kennis op een effectieve manier op peil houden. Voor haar klanten heeft het bedrijf uit Veghel een aparte Moodle site ingericht, met als achterliggend idee dat hoe beter je klant is opgeleid om jouw producten te gebruiken, hoe meer tevreden zo’n klant is.

De academy van Vanderlande Industries heeft Avetica gevraagd om de hosting en support van haar Moodle sites over te nemen, zodat zij bij supportvragen goed en snel te woord wordt gestaan. Bijkomstig voordeel was tevens een kostenbesparing op hostingkosten.

Moodle Vanderlande Industries

Tags

 

Comments are closed.