Boek over Moodle add-on’s

Moodle Add-Ons BookEr zijn zoveel mooie add-on’s (plugins) voor Moodle dat je er zelfs een boek over kan schrijven. Gavin Henrick en Michael de Raadt hebben een selectie gemaakt van de beste add-on’s en daarover reviews geschreven. Ze beschrijven tevens een wijze hoe je evalueren of de add-on ook een toegevoegde waarde heeft voor jouw organisatie. Daarnaast beschrijven ze in hun nieuwe boek hoe je het beste de plug-ins kan installeren en testen.

Het boek kan je in papieren vorm bestellen via Amazon, maar ook bijvoorbeeld als ePub via iTunes. Zie voor meer informatie dit nieuwsbericht.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees