Gecombineerd vraagtype voor in Moodle toets

Er zijn veel partijen die plugins voor Moodle ontwikkelen. De bijdrage van de Open Universiteit van Groot Brittanië hierin is best groot. Ze ontwikkelen met name interessante vraagtypes.  We schreven hier al eerder over in februari 2012. Begin juli 2013 hebben ze daar weer een vraagtype aan toegevoegd. Dat is het zogenaamde vraagtype ‘Combined‘. Met dit vraagtype kun je een viertal andere OU-vraagtypes combineren in 1 vraag. Een beetje zoals het standaard Moodle cloze-vraagtype, alleen dan eenvoudiger te bouwen. Je kunt 4 vraagtypes combineren. Dat zijn dan allemaal wel weer OU-vraagtypes dus ook die moeten geïnstalleerd zijn. De volledige set van OU-plugins vind je via deze link.

OU combined vraagtype

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees