Zoeken in je cursus

screenshot Moodle course searchHet doorzoeken van je Moodle site of cursus blijft vaak terugkomen als vraag. Nu wordt dit punt ook opgepakt in de Google Summer of Code, maar twee ontwikkelaars hebben het blok Course search ontwikkeld om te zoeken in je cursus. En nee, helaas doorzoekt deze plugin maar beperkt je Moodle cursus.

Het gaat niet verder dan de titel, omschrijving en de inhoudspagina. Verwacht dus geen doorzoekbare PDF-files of toetsbanken. Als je bij elke bron of activiteit ook netjes de omschrijvingen hebt neergezet en je hebt veel content in je cursus staan die niet direct zichtbaar is vanwege het gebruik van een ander cursusformat, dan is deze zoekfunctie best wel nuttig.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees