Like onze Moodle site met Facebook blok

Facebook in Moodle siteIk hoor de vraag niet eens zo veel, en eigenlijk vind ik dat wel wat opmerkelijk. Hoe kan ik social media integreren in mijn Moodle cursus? Nu zijn er wel allerlei widgets die je in een label of HTML-blok kan plaatsen, maar het toevoegen van het blok fbcomments maakt het ons wel heel gemakkelijk. Gewoon installeren zoals ieder ander blok, toevoegen aan je cursus en wellicht nog wat instellingen goed zetten.

Zo kan je kiezen of de likes en berichten gaan over je hele Moodle site, je cursus of alleen de pagina waarop je het blok hebt gezet.

Al een tijdje geleden heb ik een cursus over Moodle & Social Media online gezet om wat te experimenteren en het blok fbcomments heb ik ook hieraan toegevoegd. Kijk maar hoe het werkt en like gerust onze Moodle site!

 

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 446 andere abonnees