Simple certificate plugin

De bestaande certificaat plugin voor Moodle heeft er een ‘concurrent’ bij gekregen. ‘Simple certificate’ is een aparte plugin waarmee ook certificaten gemaakt en uitgereikt kunnen worden. De plugin kent veel instellingen aan de ‘voorkant’ van Moodle en komt daarmee tegemoet aan een nadeel van de bestaande plugin waar dat alleen op serverniveau gedaan kon worden. Gebruik je Simple certificate al sinds deze beschikbaar is ken je misschien het nadeel van de QR-code die op pagina 2 wordt afgedrukt. Goed nieuws! In de meest recente versie is dat met een setting uit te schakelen.

Schermafbeelding 2013-07-02 om 10.25.33

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees