Nabije toekomst van Moodle

Waar liggen de prioriteiten voor Moodle in de komende tijd? Op de Australische Moodlemoot heeft de oprichter van Moodle, Martin Dougiamas, een presentatie gegeven over de nabije toekomst van Moodle. Een paar bekende elementen blijven terugkomen, namelijk mobiel leren, beter design, opschoning en verbeteringen onder de motorkap en reclame voor de wereldwijde Moodlemoot in Tunesië begin oktober.

Echt nieuw voor mij is dat er wordt gesproken over ‘conversational intelligent tutoring system (CITS)‘, genaamd Oscar. De bedoeling is dat op basis van een leerstijlentest en bestaande kennis, gepersonaliseerde content aangeboden wordt aan de lerenden. Iets meer hierover kan je lezen op deze site.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees