Audio inspreken en als opdracht inleveren

Niets nieuws zou je zeggen als je de titel leest, er zijn meer mogelijkheden om audio als opdracht in te leveren in Moodle. Klopt, het unieke van deze plug-in is dat je geen Java of streaming server nodig hebt. De ‘Online audio recording‘ plug-in is een optie bij de opdrachtenmodule en werkt op basis van Flash.

Hoe werkt het? Een student neemt via de microfoon een stuk audio op, de plug-in converteert dit naar mp3 en het wordt ingeleverd in Moodle. De docent kan het aantal opnames instellen. Met name taaldocenten en taalinstituten zullen deze optie waarderen.

Audio inspreken en als opdracht inleveren in Moodle

 

 

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees