Programma Moodlemoot 2013 is bekend

Volgende week woensdag 29 mei vindt in Arnhem de Moodlemoot plaats. Het bestuur van Ned-Moove heeft de afgelopen weken hard gewerkt om het hele programma rond te krijgen en deze week is het programma online gezet met behulp van de Book-module. Zo kan je makkelijk door de verschillende workshops en presentaties bladeren.

Het is een mooi programma met voor elke Moodlelaars wat wils. Zowel de technische als de onderwijskundige kant komt ruim aan bod. Ook hoe je je Moodle site kan aantrekkelijker kan maken. Heb je je nog niet opgegeven, er is nog plaats genoeg. Leden van Ned-Moove betalen € 25,- en niet-leden moeten het dubbele betalen. Kijk op ned-moove.nl voor meer informatie en hoe je de kortingscode kan ophalen en betalen via de Moodle Payments module.

Mis het belangrijkste Moodle event van het jaar niet!!

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees