Blog

Programma Moodlemoot 2013 is bekend

22 mei 2013

Moodle blog

Volgende week woensdag 29 mei vindt in Arnhem de Moodlemoot plaats. Het bestuur van Ned-Moove heeft de afgelopen weken hard gewerkt om het hele programma rond te krijgen en deze week is het programma online gezet met behulp van de Book-module. Zo kan je makkelijk door de verschillende workshops en presentaties bladeren.

Het is een mooi programma met voor elke Moodlelaars wat wils. Zowel de technische als de onderwijskundige kant komt ruim aan bod. Ook hoe je je Moodle site kan aantrekkelijker kan maken. Heb je je nog niet opgegeven, er is nog plaats genoeg. Leden van Ned-Moove betalen € 25,- en niet-leden moeten het dubbele betalen. Kijk op ned-moove.nl voor meer informatie en hoe je de kortingscode kan ophalen en betalen via de Moodle Payments module.

Mis het belangrijkste Moodle event van het jaar niet!!

Tags

 

2 Comments

  1. Super programma!
    Jammer dat ik er niet bij kan zijn. Gaan jullie na afloop de materialen van de sprekers delen?

    Groeten en veel succes,
    Rob

  2. Jammer Rob. En ja, zoveel mogelijk willen we delen met iedereen.