Hoe pas ik de teksteditor in Moodle aan?

Tijdens elke Moodle training komt ook de WYSIWYG-teksteditor aan de orde, waarmee je de tekst kan opmaken, afbeeldingen, video’s en extra HTML kan invoegen, etc. Een handige editor waarmee je de belangrijke zaken wel kunt regelen met teksten. Sommige vinden dat er teveel opties staan, van anderen mag het nog wel uitgebreider. Overigens, een lijst waar alle buttons op staan, kan je vinden op TinyMCE.

Door een vraag op het Moodle forum over het plaatsen van ankers in een pagina, kwam de reactie van Hans Hak met een link naar een instructievideo hoe je (als sitebeheerder) de editor kan aanpassen. Probeer hem gerust uit, veel kan er niet fout gaan.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees