Aanbod Moodle College voor najaar 2013 staat online

  • Moodle blog
  • >
  • Aanbod Moodle College voor najaar 2013 staat online

In het Moodle College van Avetica is het aanbod voor komend najaar online gezet met uiteraard het standaard aanbod van Moodle Basis training en Moodle Beheer training en de workshop Cursussen ontwerpen in Moodle. Nieuw in het aanbod van de Moodle dienstverlener uit Maasdam zijn de volgende twee workshops:

  • Competenties in Moodle – gepland op 24 september 2013
  • Samenwerkend leren in Moodle – gepland op 7 november 2013

Met deze uitbreiding in het aanbod wil Avetica ook de gevorderde Moodlelaar een stap verder brengen in zijn/haar onderwijskundige ontwikkeling. Het Moodle College werkt met open inschrijvingen en voor de training Moodle beheer van komende dinsdagmiddag 21 mei zijn nog plaatsen beschikbaar (€ 250,- excl BTW p.p.).

Bekijk het hele aanbod op www.moodlecollege.nl.

Moodle College

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees