Vooruitblik Moodle 2.5: add-on installer

Iedereen die WordPress kent en de manier waarop dit open source  CMS-systeem omgaat met het installeren met allerlei plug-ins, heeft de wens dat deze functionaliteit ook in Moodle terecht komt. Met de ‘add-on installer‘ wordt dat nu mogelijk in Moodle 2.5. Zonder dat je FTP-toegang hebt, kan je zelf plug-ins installeren of direct vanaf de Moodle Plugin Database. Uiteraard moeten wel de rechten goed staan op de webserver, anders werkt het niet.

Van elke plug-in die je installeert, wordt een validatie gedaan, maar een goede backup van Moodle voordat je dit zomaar installeert, is aan te raden!

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees