Ned-Moove is al 6 jaar oud

Het lijkt al veel langer, maar de Nederlandstalige Moodle Vereniging is vandaag precies 6 jaar oud. Op 18 april 2007 richtte Hans de Zwart en anderen de Ned-Moove om Moodle meer te promoten in Nederland en België en vooral om kennis te delen. Deze laatste reden is nu nog de belangrijkste missie van de Ned-Moove. Moodle promoten hoeft gelukkig steeds minder omdat dit open source leermanagementsysteem steeds bekender is geworden en ook grotere organisaties zonder schroom kiezen voor de kracht van dit flexibel leersysteem. Hieronder staat een stukje uit de verenigingsstatuten van de Ned-Moove.

Met ruim 150 leden en 6 bestuursleden blijft de vereniging  springlevend en de eerste komende activiteit is de jaarlijkse Moodlemoot.

 Ned-Moove Oprichtingsakte

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees