Ned-Moove is al 6 jaar oud

Het lijkt al veel langer, maar de Nederlandstalige Moodle Vereniging is vandaag precies 6 jaar oud. Op 18 april 2007 richtte Hans de Zwart en anderen de Ned-Moove om Moodle meer te promoten in Nederland en België en vooral om kennis te delen. Deze laatste reden is nu nog de belangrijkste missie van de Ned-Moove. Moodle promoten hoeft gelukkig steeds minder omdat dit open source leermanagementsysteem steeds bekender is geworden en ook grotere organisaties zonder schroom kiezen voor de kracht van dit flexibel leersysteem. Hieronder staat een stukje uit de verenigingsstatuten van de Ned-Moove.

Met ruim 150 leden en 6 bestuursleden blijft de vereniging  springlevend en de eerste komende activiteit is de jaarlijkse Moodlemoot.

 Ned-Moove Oprichtingsakte

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees