Moodle Research Conference in Tunesië

Ze weten de locaties wel uit te zoeken. Vorig jaar in Kreta en dit jaar aan de andere kant van de Middellandse Zee. In Sousse (Tunesië) wordt op 4 en 5 oktober de tweede Moodle Research Conference gehouden. Zeg maar een internationale Moodlemoot, maar dan wat meer op academisch niveau. Het doel is dat Moodle gebruikers meer onderzoeksresultaten hun innovatieve ontwikkelingen met elkaar gaan delen. Iedereen die input hierover wil leveren, kan dit aangeven bij de organisatie.

Sousse

Ik weet dat vorig jaar een paar Nederlandse Moodelaars naar Kreta zijn geweest, maar dat ze het eiland meer waardeerde dan de bijeenkomsten zelf. Hopelijk wordt het dit jaar beter. En voor wie niet naar Tunesië wil afreizen, maar wel pragmatische workshops wilt meemaken, die mogen zich inschrijven voor de Nederlandse Moodlemoot op woensdag 29 mei in Arnhem. Het belooft een mooi en goed programma te worden en in ieder geval anders dan de voorgaande jaren.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees