Test alvast Moodle 2.5 beta

Afgelopen vrijdagmiddag is is de beta versie van Moodle 2.5 ter download klaargezet. Het is de bedoeling dat volgende maand al de definitieve versie uitkomt, in plaats van juni wat eerder genoemd was. Als je deze beta download en gaat testen, dan kan je onder andere de volgende nieuwigheden bekijken:

  • integratie van Open Badges
  • nieuw bootstrap thema
  • beheersscherm voor installatie van plug-ins en add-ons

Wat ik nog mis in het rijtje, is de nieuwe survey module waarin de drie bestaande module (feedback, questionnaire en survey) tot éénn module worden samengesmeed. Blijkbaar komt de release in mei te vroeg voor deze oplevering.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees