Inschrijving Moodlemoot 2013 is geopend

Middels hun nieuwsbrief heeft de Ned-Moove laten weten dat de inschrijving van de Moodlemoot 2013 nu geopend is. Al twee jaar achter elkaar komen zo rond de 100 Moodlelaars naar hét jaarlijkse evenement van de Ned-Moove en dat is natuurlijk een mooi aantal.

Je had 29 mei natuurlijk al lang in je agenda staan, nu kan je je ook inschrijven voor dit evenement in Arnhem. Nieuw is wel dat vooraf betaald moet worden en daarvoor is de Moodle Payments module ingezet. Er is namelijk een aparte cursus neergezet voor de Moodlemoot, waar ook het hele programma staat en waar we vooraf al input gaan vragen voor de workshops. Door te betalen via iDeal krijg je toegang de cursus en dus toegang tot de Moodlemoot!!

Leden van Ned-Moove kunnen in de afgeschermde Ledencursus een kortingscode ophalen en betalen maar € 30,- i.p.v. de € 50,- voor niet-leden. En uiteraard mag je direct lid worden van de Ned-Moove (lidmaatschapsgeld is € 25,- per jaar), dan profiteer je gelijk van de korting.

Schrijf je dus in voor de Moodlemoot 2013!

#mootnl13

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees