Moodle site voor 2 miljoen gebruikers

Een Moodle site neerzetten voor zo’n 2 miljoen gebruikers. Dat mocht de Nieuw Zeelandse Moodle Partner Catalyst IT in Saoedi-Arabië doen. In samenwerking met de Saudi Arabian National Centre for E-learning and Distance Learning(NCEL) is deze grootste Moodle site gerealiseerd. Zie ook deze verdeling van geregistreerde Moodle site, dan wordt de omvang nog duidelijker. Of Moodle schaalbaar is en geschikt voor grote groepen deelnemers, hoeft nu helemaal niet meer betwijfeld te worden.

Het is jammer genoeg nog niet bekend welke content aanboden gaat worden op dit elektronische trainingsplatform. Ben namelijk wel benieuwd wat zoveel mensen gaan leren.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 446 andere abonnees