Moodle gebruiker mag maar éénn keer ingelogd zijn

  • Moodle blog
  • >
  • Moodle gebruiker mag maar éénn keer ingelogd zijn

In Moodle is het mogelijk om met éénn account meerdere keren ingelogd te zijn. Bijvoorbeeld met verschillende browsers of op verschillende computers. Dit is handig bij bijvoorbeeld het testen. Met de authenticatiemethode ‘Unique Login‘ stel je in dat dit niet meer mogelijk is. Iedere Moodle gebruiker kan maar éénn keer ingelogd zijn.

Waarom zou je dit willen? Ik kom nog niet verder dan het voorkomen dat meerdere personen onder éénn account zijn ingelogd om die ene leerling te helpen met het halen van betere cijfers. Hebben jullie nog andere ideeën?

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees