Blog

Download Moodle toets scheikundige elementen

12 maart 2013

Moodle blog

Een paar weken is de Moodle content database gelanceerd en langzaam wordt deze wat voller. Aan de meeste items zul je niet veel hebben, maar een kant-en-klare Moodle toets waarmee je de  kunt oefenen, is voor scheikundeleraren toch wel erg fijn!

De toetsvragen kan je downloaden in GIFT of het Moodle XML-formaat, waarbij de laatste wordt geadviseerd omdat hier meer data meekomt, zoals feedback. Bekijk deze helppagina hoe je bestaande toetsvragen kunt importeren vanuit een bestand.

Benieuwd naar andere gratis content, ga dan lekker snuffelen.
scheikundige elementen

Tags

 

2 Comments

  1. En ik nog hopen dat deze toets in het Nederlands zou zijn 🙁

  2. Nu toets je gelijk twee zaken tegelijk: scheikunde en Engels
    DIt is nu vakoverschrijdend 😉