Download Moodle toets scheikundige elementen

Een paar weken is de Moodle content database gelanceerd en langzaam wordt deze wat voller. Aan de meeste items zul je niet veel hebben, maar een kant-en-klare Moodle toets waarmee je de  kunt oefenen, is voor scheikundeleraren toch wel erg fijn!

De toetsvragen kan je downloaden in GIFT of het Moodle XML-formaat, waarbij de laatste wordt geadviseerd omdat hier meer data meekomt, zoals feedback. Bekijk deze helppagina hoe je bestaande toetsvragen kunt importeren vanuit een bestand.

Benieuwd naar andere gratis content, ga dan lekker snuffelen.
scheikundige elementen

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees