Beta release van Moodle Mobile

Moodle Mobile official appHet hebben van geduld schijnt een schone zaak te zijn en bij het Moodle Mobile project kan je jezelf goed ontwikkelen in deze eigenschap. Eindelijk is er meer nieuws over de app die vorig jaar al werd aangekondigd. De beta versie is beschikbaar voor verschillende devices, maar alleen iOS en Android worden ondersteund.

De Moodle Mobile app is een HTML5 gebaseerde toepassing die met name functionaliteit biedt welke nuttig is voor een mobile app, zoals toegang tot content als je geen internet heb, berichten en notificaties. Verwacht dus geen SCORM-content via een app nog te kunnen bekijken of andere leeractiviteiten. Het is de bedoeling dat na de zomervakantie elke twee maanden een nieuwe release komt van de app waarbij telkens éénn nieuwe functionaliteit is toegevoegd.

Bekijk de roadmap voor de komende maanden en/of download de beta app voor jouw device.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees