Creëer je eigen Moodle rapporten

Veel, heel veel wordt in Moodle bijgehouden (gelogd). En via bestaande functionaliteit zoals statistieken, activiteitenlogs, etc. kan je al veel rapportages uit Moodle halen. Maar wat nu als je andere rapportages nodig hebt? Dan bestaat er het blok Configurable Reports. Hiermee kan je je helemaal uitleven!

Creëer zonder programmeerkennis rapportages over cursussen, categorieën of over gebruikers. Een rapportage over een bepaalde tijdsperiode waarbij de tijdlijn wordt weergegeven? Geen probleem. Rapportages downloaden in.xls of .ods, probeer maar uit. Maak gebruik van condities, ordening, filters en berekeningen en bepaal wie dit mag maken en opvragen.

Download het blok en speelse!

Moodle block Configurable reports

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees