Avetica ontwikkelt voor ASM een rapportagetool in Moodle

  • Actueel
  • >
  • Avetica ontwikkelt voor ASM een rapportagetool in Moodle

ASM is werkzaam als leverancier van productiemachines voor de halfgeleiderindustrie en wordt door sommigen beschouwd als de “grondlegger” in Europa van machines voor de fabricage van halfgeleiders. Voor de managers van deze multinational is het belangrijk dat zij weten dat hun medewerkers over de juiste kennis beschikken als zij bepaalde werkzaamheden moeten uitvoeren. Aan Avetica is gevraagd om een rapportagetool te ontwikkelen wat op basis van ‘course completion’, functie en locatie een overzicht geeft in hoeverre de medewerkers over voldoende expertise beschikken. Door dit actuele overzicht zijn de managers beter in staat om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.Moodle - ASM - Completion Report

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees