Moodle leidraad voor goed cursusontwerp

leidraadNaar aanleiding van dit forumbericht op Moodle.org zag ik een reactie van Koen Roggemans, die reageert op de hulpvraag hoe Moodle gebruikt moet worden. Hij heeft eerder het document ‘Best practices for course design‘ van Michelle Moore bewerkt en vertaald. Terecht geeft Koen aan dat dit geen Moodle knoppencursus is, maar een goed overzicht van de do’s and don’ts. Download zijn Moodle leidraad voor goed cursusontwerp (pdf – 7 blz.). Erg handig als checklist!!

Zoek je wel een Moodle handleiding, dan kan je die van ECOIS of onze Belastingdienst bekijken. Als je meer het creatieve proces in wilt qua cursusontwerp, gebruik dan het Moodle Cursus Ontwerp Model van Avetica.

Als je nu nog geen mooie cursussen kan ontwerpen….?

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees