Geef input voor Moodlemoot 2013

Moodlemoot 2013Op woendag 29 mei vindt de jaarlijkse Moodlemoot plaats. Dit is hét evenement voor iedere Belgische en Nederlandse Moodlelaar!! Het bestuur heeft al ideeën voor workshops, maar nog niet genoeg. Daarom wordt aan Moodle minnend Nederland en België gevraagd om input te geven. Dus wil je meer weten over een bepaald onderwerp van Moodle dat ook voor meerdere mensen nuttig kan zijn, dan hoort het bestuur van Ned-Moove dat graag.  Het onderwerp mag gaan over de technische en didactische kant van Moodle, maar ook over implementaties, nuttige plug-ins, onderwijskundige ontwikkelingen of koppelingen van Moodle met andere programma’s.

Als je ook een organisatietalent hebt, dan mag je ook het organisatiecomité van de Moodlemoot 2013 versterken. Hulp is altijd gewenst!

Voor de twitteraars is de hashtag ook al bekend, namelijk: #mootnl13.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees