Bestuur Ned-Moove weer op volle sterkte

In de algemene ledenvergadering van de Ned-Moove zijn de bestuursverkiezingen geweest. Er waren vier kandidaten voor het bestuur en éénn bestuurslid die herkiesbaar was. Na een stemming waren de vier vacatures opgevuld. De nieuw toegetreden bestuursleden zijn Janneke Louwerse, Marcel de Leeuwe en Sebastian Berm.

Het bestuur laat weten blij te zijn dat het weer op volle sterkte is. De eerste taak van het nieuwe bestuur is het organiseren van de jaarlijkse Moodlemoot. Deze wordt gehouden op woensdagmiddag 29 mei in Arnhem. Maar deze datum stond toch al in jouw agenda?!?

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees