Avetica bestaat 10 jaar!

Avetica-10-jaar

In Maasdam wordt vandaag een feestje gevierd, want Avetica bestaat 10 jaar! Precies 10 jaar geleden werd het bedrijf uit Maasdam opgericht. Gestart vanaf de zolderkamer hebben zij Avetica opgebouwd tot wat het nu is: een toonaangevende speler in het Moodle landschap van Nederland en België. Op hun site geven ze de redenen aan waarom ze in 2004 al voor Moodle hebben gekozen:

  • de sociaal constructivistische leerprincipes van Moodle sluiten goed aan de visie op leren van Avetica
  • de potentie van het open source LMS is enorm
  • als je alle elementen zelf in de hand hebt (hosting, training, lay-out, etc), kan je continue de kwaliteit leveren die nodig is om dit ICT-hulpmiddel als een echt leermiddel te integreren in leertrajecten.

Nu heeft het bedrijf uit Maasdam in alle branches haar klanten. Van bedrijfsleven tot onderwijs en van zorg tot overheid. En zowel beursgenoteerde bedrijven als éénnpitters vinden hun Moodle support bij Avetica. Met haar missie ‘e-learning bereikbaar maken‘ heeft Avetica de afgelopen jaren steeds meer invulling gegeven. Initiatieven als deze nieuwssite over Moodle en het Moodle College zijn hier voorbeelden van.

Avetica, op naar het volgende lustrum!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees