Probeer Open Badges (beta) uit

We schreven vorige maand al over een mooi initiatief genaamd Open Badges. Hiermee kan je je behaalde leersuccessen (diploma’s, cursussen, etc) centraal beheren (lees voor meer informatie deze pagina). Op het forum is bekend gemaakt dat de community nu ook kan gaan testen. Catalyst IT, Moodle Partner en medeontwikkelaar van Totara LMS, heeft een testsite opgezet.Log hier in met student / student of teacher / teacher om voor beide rollen de impact te zien.

Maar dit willen we natuurlijk ook zelf gaan uitproberen. Op openbadges.avetica.nl heb ik ook een testsite ingericht. Vraag daar een account aan om zelf te ondervinden hoe deze nieuwe ontwikkeling werkt. Wil je een aparte cursus om zelf wat te ‘prutsen’, dan kan dat ook. Doel is om ervaring op te doen en feedback te geven aan de ontwikkelaars.

Leuk detail: Open Badges wordt nu ontwikkeld in Moodle 2.5 dev  🙂

Settings OpenBadges Moodle

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees