Clingendael kiest voor Avetica

Het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen ‘Clingendael‘ is een politiek-onafhankelijk en non-profit kennisinstituut en bestudeert sinds 1983 diverse aspecten van de internationale betrekkingen. Tevens functioneert het instituut als een denktank op het gebied van sociaal-politieke ontwikkelingen.

Daarnaast organiseert Clingendael cursussen en trainingsprogramma’s voor (aanstaande) diplomaten. Omdat de doelgroep zowel in Nederland als ver daar buiten zit, heeft de Clingendael Academy gekozen om Moodle in te zetten. Voor de hosting, implementatie en ondersteuning van Moodle is gekozen voor Avetica.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees