Moodle hosting en support voor Pedagogische Begeleidingsdienst Stad Gent

  • Actueel
  • >
  • Moodle hosting en support voor Pedagogische Begeleidingsdienst Stad Gent

De Pedagogische Begeleidingsdienst Stad Gent gebruikte al een paar jaar Moodle voor zowel de begeleiding van de leerkrachten of voor onderwijsprojecten. Aan Avetica is gevraagd om de hosting en support van Moodle over te nemen zodat alle aandacht aan de integratie van Moodle besteed kan worden. Na de migratie van de Moodle site heeft Avetica het beheer en support overgenomen.

Tevens is aan Avetica gevraagd om een Moodle tweedaagse te verzorgen in Gent, om de onderwijsbegeleiders te leren hoe Moodle zowel functioneel als onderwijskundig ingezet kan worden. De onderwijskundige workshop was geheel op sociaal-constructivistische wijze opgezet en leverde mooie leerresultaten en inzichten op bij de deelnemers.

Moodle PBD Gent

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees