Zuyderzee College stapt over naar Avetica

  • Actueel
  • >
  • Zuyderzee College stapt over naar Avetica

Al jarenlang gebruikt het Zuyderzee College Moodle als haar leermanagementsysteem. Met de stijgende vraag naar Moodle expertise en de wens voor adequaat support en beheer van hun Moodle sites, is de school uit Emmeloord en Lemmer verder gaan kijken en bij Avetica hadden zij wel het vertrouwen dat hun Moodle in goede handen was. Avetica heeft het beheer van de diverse Moodle sites overgenomen en zijn de plannen gemaakt voor de upgrade naar Moodle 2.5. Ook zijn diverse medewerkers getraind in het functioneel beheren van Moodle.

Moodle site Zuyderzee College

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees