Nieuw cursusformat: Folder View

Het is opvallend om te zien hoeveel cursusformats er het laatste jaar bij zijn gekomen. Met een cursusformat kan je je cursusinhoud op een andere manier tonen. De meest cursusformats van de laatste tijd kenmerken zich vooral door het voorkomen van de zogenaamde ‘scroll of death‘. Naast populaire en mooie formats als Collapsed Topics en Grid is nu Folder View verschenen in de Moodle Plugin Database. Als je de naam van deze cursusformat weet je eigenlijk al gelijk hoe het zal gaan werken. Hiermee kan je gemakkelijk secties open klappen en weer dicht. Vergelijkbaar met Collapsed Topics, maar dan wat anders vormgegeven (zie het cursusformat hier in werking).

Blok Moodle Folder format

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees