Nieuw cursusformat: Folder View

Het is opvallend om te zien hoeveel cursusformats er het laatste jaar bij zijn gekomen. Met een cursusformat kan je je cursusinhoud op een andere manier tonen. De meest cursusformats van de laatste tijd kenmerken zich vooral door het voorkomen van de zogenaamde ‘scroll of death‘. Naast populaire en mooie formats als Collapsed Topics en Grid is nu Folder View verschenen in de Moodle Plugin Database. Als je de naam van deze cursusformat weet je eigenlijk al gelijk hoe het zal gaan werken. Hiermee kan je gemakkelijk secties open klappen en weer dicht. Vergelijkbaar met Collapsed Topics, maar dan wat anders vormgegeven (zie het cursusformat hier in werking).

Blok Moodle Folder format

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees